TAFELS OP MAAT

 

Op zoek naar een echt unieke eettafel op maat? Wij maken massief houten tafels in alle soorten en maten. Van duurzaam Europees hardhout en vaak in combinatie met staal. 

Wil je een rustieke boomstamtafel, een stoere bartafel,
een industriële eettafel of juist een elegante notenhouten tafel?
We kunnen het allemaal voor je maken!

Bekijk hier de tafels die we al eens gemaakt hebben en vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

Je kunt natuurlijk ook je eigen eettafel samenstellen, geheel naar jouw wensen. Mail ons de gewenste houtsoort, het ontwerp dat je in gedachten hebt en de afmetingen en we geven je een offerte op maat!

 

 

 

 

Massief houten wandplanken

 

Wij maken zwevende wandplanken van massief hout, met of zonder natuurlijke schorsrand en afgewerkt met olie of lak. Klik hier om de mogelijkheden te bekijken en de prijs van jouw wandplank te berekenen.

 

 

MAN - MADE FURNITURE

 

In ons atelier in het centrum van Amsterdam maken wij meubelen op maat. Onze producten worden met de hand vervaardigd uit ruw hout van lokale oorsprong. Wij hebben geen vast assortiment, elk product is eigen en anders. We maken met liefde de tafel van jouw dromen of de kast die precies bij jou past.

Wij creëren duurzame meubelen van verantwoorde grondstoffen. Wij gebruiken bij voorkeur ecologische materialen van lokale oorsprong om de CO2 uitstoot door transport te beperken. Tropisch hout zal je bij ons dan ook niet vinden. Daarnaast is onze loods aan de rand van Amsterdam volledige duurzaam gebouwd en voorzien van 124 zonnepanelen die meer energie produceren dan we verbruiken.  

Kom met je eigen ontwerp of bekijk wat we eerder hebben gemaakt om op basis hiervan samen jouw meubel naar wens samen te stellen.

SHOWROOM & ATELIER

Aan de Overtoom 516 wordt al sinds 1960 gezaagd en getimmerd. Anno 2019 hebben wij hier ook een showroom waar we onder meer de tafels, kasten en wandplanken uitstallen die we voor onze klanten hebben gemaakt. Je bent welkom om ze te komen bekijken, je eigen project te bespreken of om inspiratie op te doen.
Lees meer >

WAAR WIJ MEE BEZIG ZIJN.

November 16, 2019

Een ronde tafel: welke diameter kies je?

Ronde tafels zijn hartstikke in. En dat verbaast ons niets, want een ronde tafel is heel gezellig. Maar hoeveel personen kunnen er nu aan een ronde tafel?

Lees verder >

November 16, 2019

Keuken op maat van eiken en marmer

Deze op maat gemaakte keuken is één van onze favoriete projecten van dit jaar. Een top combinatie van eiken en marmer!

Lees verder >

November 14, 2019

Onze nieuwe tafel modellen

We hebben hard getekend, gezaagd en geschaafd en onze Staalmaker Martijn heeft prachtige tafelpoten gelast. En nu zijn ze er: onze nieuwe eettafel modellen!

Lees verder >

CONTACTGEGEVENS

Houthandel van Steen
Overtoom 516
1054 KL Amsterdam

T 020 612 83 00
E info@houthandelvansteen.nl

Houthandel van Steen
Overtoom 516
1054 KL Amsterdam
T 020 612 83 00

Algemene voorwaarden
Terms and conditions