August 5, 2022

Vanaf het allereerste idee

Bekijk alle stappen die we nemen om de ideeën van onze klanten om te zetten in de meubelstukken die nu hun huizen sieren.

Vanaf het allereerste idee…
Toen Hannah en Ryan onze showroom binnenwandelden, hadden ze net hun nieuwe huis gekocht. Ze hadden verschillende ideeën voor de inrichting, en waren op zoek naar een garderobekast, een kast voor de kinderkamer, een eettafel, een tv kast en twee boekenkasten. Samen bespraken we hun wensen en maakten we schetsen van hun nieuwe meubels.

… Naar schets
De twee schetsen die je hier ziet, zijn die voor de kinderkamer kast en de garderobekast. Nadat Hannah en Ryan hun akkoord hierop gaven, planden we een afspraak in hun nieuwe huis om in te meten en de laatste details te bespreken. Daarna maakten we een laatste, gedetailleerde tekening van de meubels, ter akkoord voordat we aan de slag gingen in de werkplaats.

… Naar installatie
Na een aantal weken van noeste arbeid in de werkplaats volgt de installatie fase op lokatie. Onze getalenteerde jongens installeerden alle meubels binnen een week, zodat Hannah en Ryan snel konden genieten van hun nieuwe thuis.

… Et voilà!
Zie hier het eindresultaat! De meubels die Hannah en Ryan voor ogen hadden toen ze voor het eerst onze showroom binnenliepen, zijn nu werkelijkheid. Zoals Ryan het zelf zei in zijn recensie: ‘Ze hebben van ons huis een thuis gemaakt.’ En dat is nu precies waarvoor we het doen, Ryan!

< Terug

September 17, 2022

Krukjes, krukjes, krukjes

Kijk wat we doen met resthout!

Lees verder >

June 2, 2021

De leukste wijnwinkel van Amsterdam!

Midden in de Jordaan vind je sinds kort Benelux Wine, een winkel vol met de lekkerste wijnen van de Benelux.

Lees verder >

April 26, 2021

Je bent weer welkom in de showroom!

Vanaf 28 april is onze showroom weer zonder afspraak open. En groter dan ooit!

Lees verder >
Houthandel van Steen
Overtoom 516
1054 KL Amsterdam
T 020 612 83 00

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Algemene voorwaarden
Terms and conditions