Beuken
Eiken
Essen
Iepen
Noten

Barbladen

Wij maken houten barbladen van massief beuken, eiken, iepen, essen of notenhout in verschillende diktes. Als afwerking kun je kiezen voor matte lak, kleurloze lak of olie. Als het barblad vaak nat gaat worden dan adviseren we een afwerking met matte lak.

Bij een schorsrand is de bast van de boom van de plank afgeschuurd, meer heeft het hout nog wel de natuurlijke vorm van de boom. Met randafwerking bedoelen we het rond schuren van de randen. Aan de kanten waar je het barblad strak tegen de muur aan wil monteren, is het aan te raden om niet voor randafwerking te kiezen.

Bij blinde montage aan de zijkanten frezen we een latje in het barblad, zodat het blad blind gemonteerd kan worden op de muur.

Wil je ook dat we je barblad monteren of bezorgen, geef dit dan aan in stap 2. In Amsterdam kost montage €180 voor het eerste uur en €90 voor elk uur daarna, voor alleen bezorging rekenen we €90. Woon je buiten Amsterdam? Dan sturen we je op basis van je adres een offerte op maat. Na het versturen van je gegevens in stap 2 wordt er een email verzonden naar onze mailbox. We nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

In elke gewenste maat

Houten barbladen op maat gemaakt.

Van duurzaam Europees hout

Massief beuken, eiken, essen, iepen, grenen of notenhout van lokale, duurzame leveranciers.

Schorsrand of gewoon recht

Keuze om de natuurlijke vorm van de boom te behouden in je barblad.

Gemaakt in Amsterdam

Ambachtelijk vervaardigd in onze werkplaats in Amsterdam.

Houthandel van Steen
Overtoom 516
1054 KL Amsterdam
T 020 612 83 00

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Algemene voorwaarden
Terms and conditions