Beuken
Eiken
Essen
Iepen
Noten

Badkamerbladen

Wij maken houten badkamerbladen van massief beuken, eiken, iepen, essen of notenhout in verschillende diktes. Als afwerking kun je kiezen voor matte lak, kleurloze lak of olie. Wij adviseren een afwerking met matte lak, dan blijft het hout langer mooi bij aanraking met vocht.

Bij een schorsrand is de bast van de boom van de plank afgeschuurd, meer heeft het hout nog de natuurlijke vorm van de boom. Met randafwerking bedoelen we het rond schuren van de randen. Aan de kanten waar je het badkamerblad strak tegen de muur aan wil monteren, is het aan te raden om niet voor randafwerking te kiezen.

De waskom kan op, onder of gelijk met het badkamerblad gemonteerd worden. Geef aan wat je voorkeur heeft, dan nemen we contact op om de precieze positionering van de waskom te bespreken, of voeg een schets toe in stap 2. Bij blinde montage aan de zijkanten frezen we een latje in het badkamerblad, zodat het blad gemonteerd kan worden op de muur.

Wil je dat we je badkamerblad monteren of bezorgen, geef dit dan aan in stap 2. In Amsterdam kost montage €180 voor het eerste uur en €90 voor elk uur daarna. Alleen bezorgen kost €90. Woon je buiten Amsterdam? Dan sturen we op basis van je adres een offerte op maat. Na het versturen van je gegevens wordt er een email verzonden naar onze mailbox. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

In elke gewenste maat

Houten badkamerbladen op maat gemaakt.

Van duurzaam Europees hout

Massief beuken, eiken, essen, iepen, grenen of notenhout van lokale, duurzame leveranciers.

Schorsrand of gewoon recht

Keuze om de natuurlijke vorm van de boom te behouden in je badkamerblad.

Gemaakt in Amsterdam

Ambachtelijk vervaardigd in onze werkplaats in Amsterdam.

Houthandel van Steen
Overtoom 516
1054 KL Amsterdam
T 020 612 83 00

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Algemene voorwaarden
Terms and conditions