Hoe wij werken

STAP 1

Heb je zelf een idee voor iets dat je wilt laten maken, of iets moois gezien op onze website? Dan is het handig om te weten welke afmetingen je in gedachten hebt en welk materiaal. Maak een schets/tekening van je plan en stuur deze, eventueel begeleid door foto’s, naar ons op of kom langs in de winkel.

STAP 2

Op basis van je aanvraag maken wij een inschatting van de hoeveelheid materiaal en werk die we voor je project nodig zullen hebben. Afhankelijk van de aangeleverde informatie vertalen wij dit naar een richtbedrag of precieze offerte. Het maken van een offerte neemt vaak enkele dagen in beslag.

STAP 3

Als we het eens zijn geworden over de plannen en de prijs, sturen wij jou een factuur voor de aanbetaling van 35% van de kosten. Zodra de aanbetaling ontvangen is plannen we het project in. Afhankelijk van de omvang van het project, de hoeveelheid opdrachten in de wachtrij en of het materiaal op voorraad is geven we een indicatie van de levertijd.

(Dit is slechts een indicatie en kan door onvoorziene omstandigheden variëren)

STAP 4

Wij gaan voor je aan de slag. Als het project klaar is, nemen we contact met je op.

Meestal bellen we eerst, als je niet opneemt dan sturen we een e-mail.

STAP 5

We maken een afspraak voor de bezorging of installatie, en na afloop sturen we een factuur voor het restbedrag plus de bezorg- of installatiekosten.

Gefeliciteerd, je bent nu de eigenaar van een echte van Steen!

Bezorging

Binnen Amsterdam kunnen wij je bestelling thuis bezorgen.

Voor kleinere meubels rekenen we standaard €90,- inclusief btw. De bezorgkosten van een tafel zijn €180. We bezorgen tafels met 2 personen en monteren de tafel ook voor je.

Voor bezorgen met traplift of levering buiten Amsterdam gelden andere tarieven. Neem contact op voor een offerte op maat.

Installatie

Installatiekosten factureren we achteraf en zijn €180 per persoon voor het eerste uur en €90 per persoon voor elk uur daarna.

 

Wat klanten over ons zeggen

Prachtig bureau voor ons gemaakt op basis van ons eigen ontwerp! Nogmaals dank!

 
- Liesbet
Houthandel van Steen
Overtoom 516
1054 KL Amsterdam
T 020 612 83 00

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Algemene voorwaarden
Terms and conditions