June 2, 2021

De leukste wijnwinkel van Amsterdam!

Midden in de Jordaan vind je sinds kort Benelux Wine, een winkel vol met de lekkerste wijnen van de Benelux.

Alle wijnen in de winkel worden door de eigenaars AJ en Malory zelf geselecteerd en ingekocht bij wijnboeren in Nederland, België en Luxemburg. AJ en Malory kennen het verhaal achter elke wijn die ze verkopen en rijden zelf regelmatig de hele Benelux af om nieuwe wijnen in te kopen.

En bij lokale wijnen hoort natuurlijk een lokaal interieur! Wij maakten voor Benelux Wine een prachtige massief eiken balie, een heleboel eiken wandplanken met stalen dragers en chique ensuite inbouwkasten die helemaal passen bij de stijl van het winkelpandje.

Zodra het een beetje kan organiseren AJ en Malory ook wijnproeverijen, dus ga zeker eens langs en laat je verrassen door het interieur en de lekkerste lokale wijnen! Je vindt Benelux Wine op de Tweede Anjeliersdwarsstraat 15.

< Terug

September 17, 2022

Krukjes, krukjes, krukjes

Kijk wat we doen met resthout!

Lees verder >

August 5, 2022

Vanaf het allereerste idee

Bekijk alle stappen die we nemen om de ideeën van onze klanten om te zetten in de meubelstukken die nu hun huizen sieren.

Lees verder >

June 14, 2022

Kom bij ons team!

We hebben het druk! Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker die ons team komt versterken en die ons helpt de puntjes op de i te zetten.

Lees verder >

August 2, 2021

Kom jij ons team versterken?

Goed nieuws als je ervaring hebt met houtbewerking en op zoek bent naar een leuke baan in een nog leuker team.

Lees verder >
Houthandel van Steen
Overtoom 516
1054 KL Amsterdam
T 020 612 83 00

Algemene voorwaarden
Terms and conditions