Onze showroom is momenteel alleen op afspraak open, je kan hier een afspraak of videocall boeken.

April 26, 2021

Je bent weer welkom in de showroom!

Vanaf 28 april is onze showroom weer zonder afspraak open. En groter dan ooit!

We hebben de showroom nog verder uitgebreid en het oude werkplaatsje aan de achterkant erbij getrokken, waardoor we nu maar liefst 110m2 hebben om onze creaties te laten zien. En dat is fijn, want dat betekent dat we 4 personen tegelijkertijd in de winkel mogen ontvangen. Het nieuwe gedeelte van de showroom is nog niet helemaal af, maar binnenkort zullen hier de mooiste inbouwkasten, tafels en bureau’s te zien zijn.

Wil je er echt zeker van zijn dat je terecht kunt en we de tijd voor je hebben of mocht je toch liever een video call inplannen dan kun je ook nog steeds een afspraak boeken via deze link.

Kom dus snel naar de new and improved showroom. Om bijvoorbeeld onze nieuwe collectie krukjes te bekijken. De krukjes zijn super stevig en duurzaam, samengesteld van verschillende soorten Europees hardhout en kosten €150,- per stuk. 

Of bestel nog snel je Houthandel van Steen buitenbank zodat je er deze lente en zomer zonnig bijzit. Te verkrijgen in eiken en douglas, tot 220cm breed. De eiken buitenbank kost €695,- inclusief montage in Amsterdam, ongeacht de lengte. En in douglas kost ‘ie €595,- inclusief montage. 

We hopen je snel te zien in onze showrooom, de showroom is open van maandag t/m vrijdag van 13:00 tot 18:00u, en op zaterdag van 11:00 tot 18:00u.

< Terug

May 7, 2020

Koop een tafel, krijg een krukje

Onze chef werkplaats Steven is aan het krukjes maken geslagen, en dat kan 'ie als de beste. Bestel t/m 15 mei je nieuwe tafel en je krijgt een gratis krukje!

Lees verder >

April 28, 2020

Boek een videocall om jouw project te bespreken

Helaas hebben we de showroom gesloten om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Maar we maken nog steeds jouw meubels op maat in onze werkplaats!

Lees verder >

February 14, 2020

We hebben weer een nieuwe partij Frans notenhout!

Al het hout dat we gebruiken voor onze tafels, wandplanken en kasten kopen we zelf in. Deze week zocht Reinier weer een mooie partij notenhout uit in Frankrijk.

Lees verder >
Houthandel van Steen
Overtoom 516
1054 KL Amsterdam
T 020 612 83 00

Algemene voorwaarden
Terms and conditions