Keukenbladen

Wij maken keukenbladen op maat van massief beuken, eiken, noten, essen, of iepen. We werken keukenbladen af met een matte lak om het hout te beschermen tegen vlekken en waterschade. Wij gebruiken brede, doorlopende delen voor onze keukenbladen, wat een heel mooi natuurlijk en rustig resultaat geeft.

 

Een selectie van onze keukenbladen:

Massief houten keukenbladen

Uitsparingen voor een kookplaat of spoelbak en gaten voor de kraan maken we er ook graag voor je in. Geef aan of je de kookplaat of spoelbak op, gelijk met of onder het keukenblad zou willen. Randen werken we netjes ietsje rond af, behalve waar het keukenblad tegen de muur aankomt, daar laten we de randen meestal scherp zodat het mooi strak tegen de muur aan gemonteerd kan worden.

Onderstaand kun je de prijs van je keukenblad uitrekenen aan de hand van de houtsoort, afmetingen en het aantal uitsparingen. Vul vervolgens je gegevens in en verstuur je aanvraag, er wordt dan een mail verstuurd naar onze inbox en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de details af te stemmen!

Wil je ook dat we je keukenblad monteren of bezorgen, geef dit dan aan in stap 2. Binnen Amsterdam bezorgen of monteren we je keukenblad zelf. Montage kost €120 voor het eerste uur en €60 voor elk uur daarna, en alleen bezorging kost €45. Woon je buiten Amsterdam? Dan sturen we je op basis van je adres een offerte op maat.

Houthandel van Steen
Overtoom 516
1054 KL Amsterdam
T 020 612 83 00

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Algemene voorwaarden
Terms and conditions