Werkbladen bureau OUD

Op zoek naar een bureaublad op maat? Wij maken bureaubladen op maat van massief beuken, eiken, noten, essen, of iepen. We werken ze af met een lak of olie om het hout te beschermen tegen vlekken. 

Je kunt ook aangeven of je een recht afgezaagd bureaublad wilt, of een natuurlijk schorsrand. De schors is dan wel ervanaf geschuurd, maar de plank heeft nog de natuurlijke vorm van de boom. We kunnen ook latjes infrezen voor blinde montage op de muur, links, rechts of achter. Dragers hebben we ook, deze maken we op maat in hout of staal.

 

Een selectie van onze bureau werkbladen:

De mooiste bureau's

Onderstaand kun je de prijs van je bureaublad uitrekenen aan de hand van de houtsoort, dikte,  afmetingen, afwerking en ophanging. Vul vervolgens je gegevens in en verstuur je aanvraag, er wordt dan een mail verstuurd naar onze inbox en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de details af te stemmen! Als je ook dragers wilt toevoegen in hout of staal geef dat dan even aan in de opmerkingen, dan sturen we je een complete offerte.

Wil je ook dat we je bureaublad monteren of bezorgen, geef dit dan aan in stap 2. Binnen Amsterdam bezorgen of monteren we je bureaublad zelf. Montage kost €120 voor het eerste uur en €60 voor elk uur daarna, en alleen bezorging kost €45. Woon je buiten Amsterdam? Dan sturen we je op basis van je adres een offerte op maat.

Houthandel van Steen
Overtoom 516
1054 KL Amsterdam
T 020 612 83 00

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Algemene voorwaarden
Terms and conditions