Barbladen

Wij maken jouw barblad op maat van massief beuken, eiken, noten, essen, of iepen. We werken barbladen af met een matte lak of olie om het hout te beschermen tegen vlekken en waterschade. 

Wij gebruiken brede, doorlopende delen voor onze barbladen, wat een heel mooi natuurlijk en rustig resultaat geeft.

 

Barblad op maat

Je kunt ook aangeven of je een recht afgezaagd barblad wilt, of een natuurlijk schorsrand aan 1 of 2 zijden. De schors is dan wel ervanaf geschuurd, maar de plank heeft nog de natuurlijke vorm van de boom. We kunnen ook latjes infrezen voor blinde montage op de muur, links, rechts of achter. Dragers hebben we ook, deze maken we op maat in hout of staal.

Onderstaand kun je de prijs van je barblad uitrekenen aan de hand van de houtsoort, dikte,  afmetingen, afwerking en ophanging. Vul vervolgens je gegevens in en verstuur je aanvraag, er wordt dan een mail verstuurd naar onze inbox en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de details af te stemmen! Als je ook dragers wilt toevoegen in hout of staal geef dat dan even aan in de opmerkingen, dan sturen we je een complete offerte.

 

Wil je ook dat we je barblad monteren of bezorgen, geef dit dan aan in stap 2. Binnen Amsterdam bezorgen of monteren we je barblad zelf. Montage kost €120 voor het eerste uur en €60 voor elk uur daarna, en alleen bezorging kost €45. Woon je buiten Amsterdam? Dan sturen we je op basis van je adres een offerte op maat.

Houthandel van Steen
Overtoom 516
1054 KL Amsterdam
T 020 612 83 00

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Algemene voorwaarden
Terms and conditions