Veel gestelde vragen

Waarschijnlijk wel, we kunnen het in ieder geval even bekijken. Stuur ons een mailtje met een schets of een foto, begeleid door de gewenste (globale) afmetingen, materiaal etc.

Wij bezorgen in principe alleen in groot Amsterdam vanaf €45,- incl. btw. Tenzij anders afgesproken komt Reinier dan 1 man sterk.
Dit betekent in de meeste gevallen dat je zelf ook een handje mee moet helpen!

Meestal niet. Tenzij het om grotere aantallen gaat. Dan vragen we hiervoor een offerte op bij de vrachtvervoerder.

Vast wel, daar moeten we eerst even een inschatting van maken. Vaak kan dit door middel van touw en blok. Bezorging met behulp van verhuislift kost €72,60 incl. btw extra.

Wij verkopen geen tropisch hout. Zie voor een toelichting het kopje ‘filosofie’.

We zijn gespecialiseerd in massief hout. Wij hebben geen fineer en werken hier ook niet mee.

Wanneer je een offerte wilt voor maatwerk bij jou thuis, dan vragen we in eerste instantie een aantal foto’s inclusief een schets van de gewenste situatie aan ons door te geven.
Op basis hiervan geven we dan een eerste globale inschatting. Mocht het nodig zijn dan nemen wij het opnemen van de maten op in de uiteindelijke offerte.

Wanneer je bij ons een meubel laat maken staan wij garant voor de kwaliteit, mits het product op normale wijze gebruikt wordt. Wij zijn heel flexibel en zullen altijd proberen om er op een goede manier samen uit te komen.

Op keukenbladen kunnen wij alleen garantie bieden op voorwaarde dat deze door ons zijn gelakt en geplaatst.

Ja dat kan, mits de poten losgemaakt kunnen worden. Doorgaans kost dit €15 tot €25,- per 4 poten

Ja waarschijnlijk wel hoor, maar zo’n volle mailbox is soms moeilijk doorheen te komen. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen een reactie te geven.

Tenzij anders vermeld zijn onze prijzen inclusief 21% BTW

Tafels en werkbladen ± 4-5 weken*
Kasten ± 5-6 weken*
Planken en zaagwerk op maat ± 1-2 weken*
* tenzij anders afgesproken, mits het materiaal op voorraad is en onder voorbehoud

Ja dat is geen probleem. Het materiaal mag echter geen kunststof bevatten en moet vrij zijn van metaal (spijkers, schroeven, nietjes etc.). Eigen materiaal, eigen risico.

Resthout is ook hout en dus een waardevol product. Naast dat we hiermee onze kachel warm stoken, verkopen we ook zakken hiervan voor knutselaars en houtstokers. Voor €7,50 ben jij de gelukkige eigenaar van zo een zak.

Wij zijn altijd op zoek naar talent van het Hout- en Meubileringscollege (HMC). Onze voorkeur gaat uit naar enthousiaste jongens en meisjes die met hun 2e of 3e jaar bezig zijn.
Ben jij uit het juiste hout gesneden? Stuur je CV met een overtuigende motivatie gericht aan Steven naar info@houthandelvansteen.nl

Wat klanten over ons zeggen

Wij hebben Van Steen ons volledige huis van houten vloeren laten voorzien. Na zeer prettig contact en ijzersterk advies ging men aan ‘t werk. Terwijl wij een weekje op vakantie waren, klusten de heren zelfstandig in ons huis. Bij terugkomst konden we onze ogen niet geloven. Het was overduidelijk dat elke millimeter met liefde was gelegd. Van Steen zorgt dat alles klopt, tot in de kleinste details. Het maakte van ons pandje een droomhuis. Inmiddels zijn we alweer in gesprek over boekenplanken en een aanrechtblad! Houthandel Van Steen krijgt van ons een dikke tien.

- Chris & Heleen
Houthandel van Steen
Overtoom 516
1054 KL Amsterdam
T 020 612 83 00