Maatwerk & Zaagwerk

In onze kleine maar complete werkplaats maken we bijna alles wat je kunt bedenken. Dat is fijn voor jou, maar ook wij vinden het leuk om steeds weer iets anders te maken.

 

Van idee tot product

 

Sommige mensen komen met een schets, anderen met een idee. Wij zetten het om in een afgewerkt product. Lees hier meer over hoe dit in z’n werk gaat.

 

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een kastplank, drempel of traptrede dan maken wij deze voor je op maat. In sommige gevallen kunnen we je gelijk helpen, maar meestal maken we het dan op bestelling. 

 

Eigen materiaal

 

Zelfs jouw eigen materiaal* kunnen wij op maat zagen, mits het geen kunststof, spijkers, cementresten etc. bevat. Ook voor een plaatje multiplex, MDF of een vuren balkje kun je bij ons terecht. 

 

Compleet interieur

 

We verzorgen bovendien complete interieurs, zelfs hele verbouwingen. Hout is onze passie en dus ons uitgangspunt, maar staal, beton, steen, glas en leem worden ook gebruikt om een compleet interieur te leveren.

Inschatting vooraf

 

Kom gerust eens langs om je project te bespreken. Vooraf geven wij een vrijblijvende inschatting van de te verwachten kosten.

 

Tarieven

 

Voor alle werkzaamheden hanteren wij het volgende tarief (inclusief btw):

 

Starttarief

€ 7,50 (eerste handeling)

daarna geldt

€ 30,-/ half uur

€ 60,-/ heel uur

 

*Eigen materiaal bewerken wij op eigen risico.

 

Levertijd

 

De gemiddelde levertijd voor maatwerk is 1 a 2 weken.

Vraag een offerte aan

Naam

Email

Telefoon

Upload schets / foto

Beschrijving project

Houthandel van Steen
Overtoom 516
1054 KL Amsterdam
T 020 612 83 00