Tafels
Wandplanken
Werkbladen
Opbergen
Vloeren
Overig

Wandplank vS.02

Eiken wandplank met led verlichting

ANDERE Wandplanken

Kenmerken

1. Met de hand gemaakt

Zoals al onze producten, worden deze wandplanken met de hand gemaakt van ruw massief hout, op maat en naar de wens van de klant. Veelgebruikte houtsoorten zijn eiken en beuken, maar bijvoorbeeld ook essen, kersen en notenhout behoort tot de mogelijkheden.

2. Uniek van vorm en structuur

Onze ambachtelijke manier van vervaardigen maakt het mogelijk om indien gewenst de natuurlijke schorsrand – en daarmee de oorspronkelijke vorm van de boom – te behouden. Elke wandplank is daardoor uniek van vorm en structuur.

3. Zwevend effect

Wandplanken zijn op hun mooist wanneer de ze blind aan de muur worden gemonteerd, oftewel zonder zichtbare plankendragers. Dit zwevende effect wordt gecreëerd door middel van speciaal beslag, dat onzichtbaar in de plank wordt verwerkt.

4. Montage

Het is van belang om te weten op wat voor soort muur de wandplank zal worden bevestigd, zodat wij het beslag hierop kunnen aanpassen.

Het systeem dat we hebben ontwikkeld kan in principe door jou zelf gemonteerd worden. Binnen Amsterdam kunnen wij ook de montage voor je verzorgen. Dit kun je aangeven tijdens de bestelling.

5. Berekenen en bestellen

Via de knop “offerte aanvragen” kun je zelf de prijs van een wandplank berekenen* en deze bestellen.

(* momenteel is dit alleen mogelijk voor de blinde wandplanken )

Na ontvangst van het bestelformulier sturen wij ter bevestiging per email een offerte met een bedrag ter aanbetaling. Wanneer wij deze aanbetaling hebben ontvangen, nemen wij de bestelling in productie. De levertijd is gemiddeld 2 a 3 weken na akkoord.

Je krijgt bericht van ons zodra de bestelling kan worden opgehaald. Als je wilt dat wij de wandplank(en) komen monteren, dan kun je dit aangeven tijdens het bestelproces.

Indien je 4 of meer wandplanken wilt bestellen, neem dan per email contact met ons op voor een aangepaste offerte.

Houthandel van Steen
Overtoom 516
1054 KL Amsterdam
T 020 612 83 00