June 6, 2020

Onze nieuwe openingstijden

We hebben de afgelopen tijd gebruikt om onze showroom op te knappen, en zijn vanaf nu open van maandag t/m zaterdag vanaf 13.00u.

Gezien de ontwikkelingen rondom het coronavirus besloten we in maart om onze showroom tijdelijk te sluiten. We maakten van de nood een deugd en gebruikten deze tijd om de ruimte op te knappen. Alle machines en gereedschap zijn verplaatst naar onze werkplaats in het Westelijk Havengebied, en de showroom kreeg een nieuwe blauwe vloer en een paar hele mooie tafels. Dus kom snel een kijkje nemen op de Overtoom 516. We zijn vanaf deze week weer open van maandag tot en met zaterdag van 13:00u tot 18:00u.

Om het aantal mensen in de showroom te managen vinden we het fijn als je een showroom afspraak boekt om jouw projecten te bespreken. Je kunt ook nog steeds een videocall boeken mocht je dat willen. Natuurlijk kun je ook gewoon even binnenlopen, mits het niet te vol is in de showroom!

< Terug

May 7, 2020

Koop een tafel, krijg een krukje

Onze chef werkplaats Steven is aan het krukjes maken geslagen, en dat kan 'ie als de beste. Bestel t/m 15 mei je nieuwe tafel en je krijgt een gratis krukje!

Lees verder >

April 28, 2020

Boek een videocall om jouw project te bespreken

Helaas hebben we de showroom gesloten om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Maar we maken nog steeds jouw meubels op maat in onze werkplaats!

Lees verder >

February 14, 2020

We hebben weer een nieuwe partij Frans notenhout!

Al het hout dat we gebruiken voor onze tafels, wandplanken en kasten kopen we zelf in. Deze week zocht Reinier weer een mooie partij notenhout uit in Frankrijk.

Lees verder >
Houthandel van Steen
Overtoom 516
1054 KL Amsterdam
T 020 612 83 00

Algemene voorwaarden
Terms and conditions