December 21, 2022

Nieuw in ons assortiment: Eco-eiken!

Een ECO eiken wandplank is wat rustieker dan een standaard eiken plank, waardoor 'ie beter is voor het klimaat en voor je portemonnee. Lees er hier meer over.

Door de jaren heen hebben we heel wat wandplanken gemaakt. Wandplanken voor de keuken, boekenplanken, zwevende wandplanken en wandplanken met dragers. En al die planken werden gemaakt met heel veel liefde, geschuurd tot in perfectie en super chique afgewerkt met olie of lak. En toen dachten we, wat als we klanten de optie geven van een iets minder perfecte wandplank, met hier en daar een kuiltje, een enkele scheur en iets minder glad geschuurd? Zo zouden we meer planken uit een boom kunnen halen, door ook de minder perfecte delen te gebruiken en minder millimeters weg te schaven, en minder energie gebruiken voor het produceren van de planken. En we zouden de wandplanken goedkoper kunnen maken. Dus introduceren we ECO eiken, beter voor het klimaat en voor je portemonnee!

Een ECO eiken wandplank heeft nog steeds de hoge kwaliteit die jullie van ons gewend zijn. Hij is alleen minder glad geschuurd, er kan een scheur in zitten en noesten worden niet gevuld. En hij is goedkoper dan een standaard eiken wandplank. Je kunt de prijs van je wandplank berekenen en meteen bestellen via het formulier op onze website.

< Terug

September 17, 2022

Krukjes, krukjes, krukjes

Kijk wat we doen met resthout!

Lees verder >

August 5, 2022

Vanaf het allereerste idee

Bekijk alle stappen die we nemen om de ideeën van onze klanten om te zetten in de meubelstukken die nu hun huizen sieren.

Lees verder >

June 2, 2021

De leukste wijnwinkel van Amsterdam!

Midden in de Jordaan vind je sinds kort Benelux Wine, een winkel vol met de lekkerste wijnen van de Benelux.

Lees verder >
Houthandel van Steen
Overtoom 516
1054 KL Amsterdam
T 020 612 83 00

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Algemene voorwaarden
Terms and conditions